Uw partner voor het inrichten van keukens en ateliers

In de voedingssector is Subliem reeds jarenlang een gekende partner voor het installeren en inrichten van keukens en ateliers. Dit ondermeer van grootkeukens, horeca, frituur, traiteurs, bakkerij- en slagerijwerkplaatsen, ...

Met onze jarenlange ervaring helpen we u graag met uw nieuwbouw of renovatie en coördineren we uw project op vlak van afwerking: advies, ontwerp, planning en uitvoering.

U kunt bij ons terecht voor de installatie van de volledige keuken/atelier en dit volgens de strenge HACCP hygiënenormen.
Door de directe samenwerking met fabrikanten/leveranciers bieden wij U vrijblijvend een offerte voor de afwerking en dit met de nodige garantie en dienst na verkoop:
wanden - plafonds - vloeren - dampkappen - toestellen - inox maatwerk - koeling.

Horecakeukens

Horecakeukens

We zijn gespecialiseerd in ontwerp,planning en plaatsing van professionele keukens.
We luisteren aandachtig naar onze klant en ontwerpen een professionele keuken die specifiek aan uw wensen voldoet met standaard of maatwerk apparatuur, dampkappen, inox meubelen, enz...
Dat is bij Subliem allemaal mogelijk en dit met de nodige garantie en dienst na verkoop.

 

 

Broodjeszaken

Broodjeszaken

In samenspraak met de klant, ontwerpen we uw volledig interieur op maat.

Wij beschikken over jarenlange ervaring om uw interieur zo optimaal mogelijk te benutten.

Deze wordt dan uiteraard voor ons vakkundig afgewerkt zodat u als klant zich geen zorgen hoeft te maken over aannemers.

Subliem zorgt voor alles.

Renovaties

Renovaties

Bij een renovatie komen heel wat zaken kijken zoals het optimaal inpassen van uw keuken in een bestaande en soms eerder beperkte ruimte. Ook het verplaatsen van nutsleidingen, en electriciteit dient doordacht te gebeuren met het oog op eventuele uitbreiding in de toekomst.

Daarom denken wij met u mee en nemen we dit volledig proces met u door. Zo weet u op voorhand perfect hoe uw nieuwe keuken eruit zal zien en hoeft u zich geen zorgen te maken over de renovatie.

Toestellen & inox maatwerk

Toestellen & inox maatwerk

Om uw werkproces voor u zoveel mogelijk te vereenvoudigen beschikken wij over tal van toestellen die u hierbij kunnen helpen.

Als professioneel keukenbouwer werken we dan ook slechts met de beste merken en geven we u uiteraard een uitstekende dienst na verkoop.

Soms komen standaard toestellen niet toe om uw keuken zo optimaal mogelijk in te richten.

Daarom beperken wij ons niet tot deze toestellen maar ontwerpen we voor u inox tafels, werkbanken en toestellen op maat. Deze worden vakkundig uitgewerkt zodat alles naadloos aansluit.

Winkelinrichting

Winkelinrichting

frituur

frituur